Default sorting
-
Буряк столовий Пабло F1
Буряк Пабло є середньораннім голандським гібридом з терміном дозрівання 90-110 днів. Висаджувати буряк можна в два обороти: перший раз в травні, другий - в червні… -
Буряк столовий Ред Бул
Дозрівання буряків настає через 100–104 дні після того, як з'явилися сходи. Плоди темно–червоні, об'ємом 8–10 см. Мають характерний виражений смак. Плоди круглі, шкірка не шершава.… -
Буряк столовий Фаро (Фасовка: 3 г), тм Смачний, Україна
Ранньостиглий сорт буряка. Плоди округлої форми, темно-червоного кольору з гладенькою шкіркою. Сорт холодостійкий та стійкий до хвороб. Придатний для продукції на пучок та використання в… -
Буряк столовий Червона куля, (тм Смачний, Україна)
Ранній сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 - 90 днів від сходів. Коренеплоди кулястої форми, темно-червоного забарвлення з бордовим відтінком, без різко виражених радіальних кілець.… -
Буряк столовий Ред Сан F1
Середньо-ранній гібрид столового буряка. Вирівняні, округлі коренеплоди, діаметром 8-10 см. Внутрішня стуктура інтенсивного червоного кольору, без світлих радіальних кілець. Невелика точка росту. Солодкий плід має… -
-
-
-
-
-
-
Гарбуз Мускат де Прованс
Лідер по смаковим та товарним якостям! Дуже високоврожайний, середньостиглий сорт гарбуза, масою 3-4 кг. Форма плоду - округло-приплюснута, з сигментованою поверхнею. При дозріванні набуває яскраво-помаранчевого…