Default sorting
-
Буряк столовий Водан F1
Самий ранньостиглий (85-90 днів) гібрид столового буряка. Переваги гібрида - короткий вегетаційний період і відмінне зберігання - дозволяють вирощувати даний гібрид як повторну культуру після… -
Буряк столовий Борщовий
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита,… -
-
Буряк столовий Циліндра
Середньостиглий сорт столового буряку. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та… -
Буряк столовий Червона куля, (тм Смачний, Україна)
Ранній сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 - 90 днів від сходів. Коренеплоди кулястої форми, темно-червоного забарвлення з бордовим відтінком, без різко виражених радіальних кілець.… -
Буряк столовий Таунус F1
Високоврожайний гібрид столового буряка для зберігання, переробки і свіжого вживання. Вегетаційний період близько 110 днів. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, внутрішня структура темно-червоного кольору без радіальних… -
Буряк столовий Зепо F1
Новий ранній багаторостковий гібрид буряку. Коренеплоди округлої форми, гладенькі, вирівняні по розміру, мають високу товарність і якість. В розрізі відсутні концентричні білі кільця. Гібрид придатний… -
Буряк столовий Делікатесний, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного забарвлення з… -
Буряк столовий Бордо, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період - 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою -250-500 г. М'якоть інтенсивного темно- червоного кольору без радіальних… -
-
Буряк столовий Детройт (ТМ Смачний)
Високоврожайний середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 110-120 днів від сходів. Коренеплоди правильної округлої форми, вирівняні, з гладкою шкірочкою і невеликою розеткою листя. Має темно-червоне… -