Default sorting
-
Мелодія
Вирощування буряків цукрових вимагає помірного сонячного клімату в період вегетації. Їм не потрібен рясний полив у вигляді дощів, але й посуху він переносить погано. Ґрунт… -
Ямпіль
Буряк цукровий – рослина, яка має високий вихід кореня з високим вмістом цукру. Формує невелика кількість тонких коренів. Високий вихід технологічного цукру. Низький вміст азоту,… -
Буряк столовий Бікорес
Пізньостиглий високоврожайний сорт столового буряку для зберігання, переробки та свіжого вживання. Коренеплоди округлої форми, однорідні по розміру, м'якоть рівномірного темно-бордового кольору без радіальних кілець, шкірка… -
Буряк столовий Ларка
Середньоранній сорт столового буряку з якісними коренеплодами для використання в свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення гички дуже… -
Буряк столовий Ред Сан F1
Середньо-ранній гібрид столового буряка. Вирівняні, округлі коренеплоди, діаметром 8-10 см. Внутрішня стуктура інтенсивного червоного кольору, без світлих радіальних кілець. Невелика точка росту. Солодкий плід має… -
Буряк столовий Таунус F1
Високоврожайний гібрид столового буряка для зберігання, переробки і свіжого вживання. Вегетаційний період близько 110 днів. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, внутрішня структура темно-червоного кольору без радіальних… -
-
-
Буряк столовий Циліндра
Середньостиглий сорт столового буряку. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та… -
Буряк столовий Бордо, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період - 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою -250-500 г. М'якоть інтенсивного темно- червоного кольору без радіальних… -
Буряк столовий Борщовий
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита,… -
Буряк столовий Делікатесний, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного забарвлення з…