Default sorting
-
Буряк столовий Зепо F1
Новий ранній багаторостковий гібрид буряку. Коренеплоди округлої форми, гладенькі, вирівняні по розміру, мають високу товарність і якість. В розрізі відсутні концентричні білі кільця. Гібрид придатний… -
Буряк столовий Детройт Дарк Ред
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 днів. Коренеплоди округлої форми, вирівняні. насиченого червоного забарвлення. Сорт стійкий до срілкування, добре переносить стресові умови вирощування. Використовується… -
Буряк столовий Детройт круглий
Популярний сорт столового буряка, призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки. Строк дозрівання - 100-120 днів. Формує округлі, правильної форми, вирівняні коренеплоди темно-червоного кольору,… -
Буряк столовий Делікатесний, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного забарвлення з… -
Буряк столовий Водан F1
Самий ранньостиглий (85-90 днів) гібрид столового буряка. Переваги гібрида - короткий вегетаційний період і відмінне зберігання - дозволяють вирощувати даний гібрид як повторну культуру після… -
Буряк столовий Борщовий
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита,… -
Буряк столовий Бордо, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період - 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою -250-500 г. М'якоть інтенсивного темно- червоного кольору без радіальних… -
Буряк столовий Бікорес
Пізньостиглий високоврожайний сорт столового буряку для зберігання, переробки та свіжого вживання. Коренеплоди округлої форми, однорідні по розміру, м'якоть рівномірного темно-бордового кольору без радіальних кілець, шкірка… -
-
-
Ямпіль
Буряк цукровий – рослина, яка має високий вихід кореня з високим вмістом цукру. Формує невелика кількість тонких коренів. Високий вихід технологічного цукру. Низький вміст азоту,… -
Мелодія
Вирощування буряків цукрових вимагає помірного сонячного клімату в період вегетації. Їм не потрібен рясний полив у вигляді дощів, але й посуху він переносить погано. Ґрунт…