Default sorting
-
Буряк столовий Червона куля, (тм Смачний, Україна)
Ранній сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 - 90 днів від сходів. Коренеплоди кулястої форми, темно-червоного забарвлення з бордовим відтінком, без різко виражених радіальних кілець.… -
Буряк столовий Циліндра, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 120-130 днів від сходів. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець, діаметром 4-7 см з невиликим загостреним… -
Буряк столовий Делікатесний, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного забарвлення з… -
Буряк столовий Бордо, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період - 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою -250-500 г. М'якоть інтенсивного темно- червоного кольору без радіальних… -
Буряк столовий Ларка
Середньоранній сорт столового буряку з якісними коренеплодами для використання в свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення гички дуже… -
Буряк столовий Бікорес
Пізньостиглий високоврожайний сорт столового буряку для зберігання, переробки та свіжого вживання. Коренеплоди округлої форми, однорідні по розміру, м'якоть рівномірного темно-бордового кольору без радіальних кілець, шкірка… -
Буряк столовий Опольський (Фасовка: 3 г) тм Смачний, Україна
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, з загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою… -
Буряк столовий Борщовий
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита,… -
-
-
Ямпіль
Буряк цукровий – рослина, яка має високий вихід кореня з високим вмістом цукру. Формує невелика кількість тонких коренів. Високий вихід технологічного цукру. Низький вміст азоту,… -
Мелодія
Вирощування буряків цукрових вимагає помірного сонячного клімату в період вегетації. Їм не потрібен рясний полив у вигляді дощів, але й посуху він переносить погано. Ґрунт…