Переглянути кошик “Диня Ананас – 0,5 г” додано до кошика.
Default sorting
-
Диня Рання 1,5 г, ТМ Смачний
Виробник «Смачний» (Україна). Сорт ранньостиглий, урожайний (до 2кг/м2). Вегетаційний період 72-80 днів. Плоди гарного товарного вигляду, окгругло-овальні, великі, жовті, у сітці. М'якуш білий, товстий, розсипчасто-щільний,… -
Баклажан Бриска F1
Середньостиглий гібрид баклажану італійського типу. Рослина сильна, компактна, продуктивна, з довгим періодом плодоношення. Придатна для вирощування у відкритому та закритому грунті. Плоди округлої форми, вагою… -
Баклажан Казимір F1
Дуже ранній гібрид баклажана. Призначений для вирощування в теплицях, під плівкою і у відкритому ґрунті. Добре підходить як для домашньої кулінарії, так і для переробної… -
Гарбуз Мускат де Прованс
Лідер по смаковим та товарним якостям! Дуже високоврожайний, середньостиглий сорт гарбуза, масою 3-4 кг. Форма плоду - округло-приплюснута, з сигментованою поверхнею. При дозріванні набуває яскраво-помаранчевого… -
-
Гарбуз UG 205 F1 (1000шт.)
Ранній гібрид, вегетаційний період - 120 -125 днів після висадки розсади (20-25 днів). Насичений помаранчевий колір м'якуша (високий рівень бета-каротину). Високий вміст цукру- BRIX -… -
-
Гарбуз Хоккайдо (Фасовка: 2 г)
Делікатесний сорт гарбуза раннього терміну дозрівання. Вегетаційний період 90-100 днів від перших сходів до початку збору врожаю. Плоди компактного розміру, злегка приплюснуті, грушоподібні, з маленькою… -
Горох Альфа (Смачний, Фасовка: 10 г)
Ранньостиглий лущильний сорт гороху з вегетаційним періодом від 45 до 60 днів. Відрізняється стійкістю до вилягання і популярних видів захворювань. Зрілий горошок характеризується м'ясистими і… -
-
Диня Ананас
Дуже популярний сорт дині. Плоди овальної форми, масою 1,5-2,5 кг, з тоненькою шкіркою жовто-зеленого кольору. М'якуш біло-жовтий, соковитий з високими смаковими якостями. Для сорту має… -
Диня Ананас 1,5 г, ТМ Смачний
Дуже популярний сорт дині. Плоди овальної форми, масою 1,5-2,5 кг, з тоненькою шкіркою жовто-зеленого кольору. М'якуш біло-жовтий, соковитий, з високими смаковими якостями. Сорт має ряд… -
Диня Амалік (Армонія) F1
Дуже ранній (55-60) днів гібрид дині типу Ананас. Особливості гібриду – висока урожайність, медовий смак і аромат. Середня вага 2 кг. М’якоть світла, дуже ароматна,… -
Диня Галанет F1
Середньо-ранній гібрид дині типу Галія. Плоди округлі, жовтого забарвлення, з вираженою сіткою, 15-18 см в діаметрі та вагою в середньому 1 кг. М'якуш дуже солодкий… -
Диня Флоренція F1 (UG 161 F1)
Новий суперсолодкий гібрид дині типу ананас з незвичайною помаранчево-рожевою м'якоттю. Рослина дуже продуктивна, формує високий стабільний урожай протягом всього періоду плодоношення. Вегетаційний період 70 днів.… -
Диня Берегиня 1,5 г. ТМ Смачний
Сeредньостиглий сoрт динi. Вeгетаційний пeріод 74-92 днi. Плoди кулeвидні, жoвто-пoмаранчевого кoльору, вaгою 2,5-3 кг, oкремі дo 5 кг. Шкiрка сiтчаста, жoвтого кoльору, м'якoть сoковита, сoлодка… -
Диня Колгоспниця (Фасовка: 1,5 г)
Плід у цієї дині жовто-оранжевого кольору, гладкий, майже без сіточки, округлий. Вага близько 1–1,5 кг. М'якоть щільна за структурою, має солодкий смак і запах. Відсоток… -
Диня Леся (Фасовка: 1,5 г)
Рaнньостиглий сoрт динi. Вeгетаційний пeріод – 70-80 днiв. Дружньo віддaє врoжай нa почaтку плoдоношення. Плoди oвальної фoрми, вeликі, мaсою 2-3 кг. Пoверхня жoвта з пoвною… -
Диня Голді F1
Дуже ранній (55-60 днів) гібрид дині типу Ананас. Особливості гібриду - висока урожайність, медовий смак і стійкість до хвороб. Середня вага 3,5 кг, але не… -
-
Кабачок Аделія F1
Ранній гібрид кущового кабачка. Характеризується стабільним врожаєм навіть в умовах недостатнього освітлення та за несприятливих погодних умов. Плоди глянцеві, чудової якості, мають ніжно-зелений колір та… -
Кабачок Алія F1
Ранній гібрид кабачка. Вегетаційний період 35 днів. Плоди циліндричні, не ребристі, світло зеленого кольору, з тоненькою шкіркою. Не втрачає споживчих якостей при переростанні. Гібрид дає… -
Кабачок Аеронавт (Смачний, Фасовка: 3 г)
Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 40-45 днів. Плоди гладенькі, циліндричні, темно-зеленого забарвлення, масою до 1,5кг. М’якуш біло-жовтого кольору, хрусткий,…