Default sorting
-
-
-
-
Бамія (окра) Шанкар F1
Бамія (окра) Шанкар F1 8 шт. Гібрид бамії індійського типу. Формує зелені, п’ятикутні реберчасті плоди, довжиною 13-16 см. з гладкою поверхнею. Рослина з високою енергією… -
Баклажан Бриска F1
Середньостиглий гібрид баклажану італійського типу. Рослина сильна, компактна, продуктивна, з довгим періодом плодоношення. Придатна для вирощування у відкритому та закритому грунті. Плоди округлої форми, вагою… -
Баклажан Гордіта F1
Гібрид баклажана класичного типу. Рослина дуже сильна, середньораннього терміну дозрівання, одночасно формує 7-9 плодів. Плоди каплеподібного типу "Алмаз" блискучі чорно-фіолетові, вагою 350-400 г, із слаборозвиненим… -
Баклажан Найт Леді F1
Теплолюбний гібрид среднераннего дозрівання цінується аграріями за високу ступінь врожайності, як на відкритих ділянках, так і під плівковим покриттям або в тепличних комплексах. Оптимально підходить… -
Баклажан Перфекшен F1
Середньоранній гібрид баклажана типу "Класик". Плід овальний, має темно-фіолетову блискучу поверхню. Відрізняється високою продуктивністю, відмінною транспортабельністю та прекрасними характеристиками лежкості. Традиційно використовується для реалізації на… -
Баклажан НАЙТ ЛЕДІ для запікання (Фасовка: 20 шт)
Гібрид американських селекціонерів Найт Леді F1 вважається середньоранніх, високо-продуктивним сортом. Уже через 47-50 днів. після сходів можна збирати довгі, довгастої форми плоди насиченого чорного кольору.… -
Буряк столовий Для домашнього борщу (Фасовка: 3 г)
Cередньо-ранній (100-105 днів), врожайний сорт столового буряка. Має округлу форму, прекрасний вигляд і зовнішню структуру. Гладка шкірочка, інтенсивний темний колір, відсутність світлих радіальних кілець та… -
Буряк столовий Детройт Дарк Ред
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 днів. Коренеплоди округлої форми, вирівняні. насиченого червоного забарвлення. Сорт стійкий до срілкування, добре переносить стресові умови вирощування. Використовується… -
Буряк столовий Ред Бул
Дозрівання буряків настає через 100–104 дні після того, як з'явилися сходи. Плоди темно–червоні, об'ємом 8–10 см. Мають характерний виражений смак. Плоди круглі, шкірка не шершава.…