Default sorting
-
Буряк столовий Ред Бул
Дозрівання буряків настає через 100–104 дні після того, як з'явилися сходи. Плоди темно–червоні, об'ємом 8–10 см. Мають характерний виражений смак. Плоди круглі, шкірка не шершава.… -
Буряк столовий Таунус F1
Високоврожайний гібрид столового буряка для зберігання, переробки і свіжого вживання. Вегетаційний період близько 110 днів. Коренеплоди циліндричної форми, вирівняні, внутрішня структура темно-червоного кольору без радіальних… -
Буряк столовий Циліндра
Середньостиглий сорт столового буряку. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та… -
Буряк столовий Циліндра, (тм Смачний, Україна)
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 120-130 днів від сходів. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець, діаметром 4-7 см з невиликим загостреним… -
Буряк столовий Червона куля, (тм Смачний, Україна)
Ранній сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 - 90 днів від сходів. Коренеплоди кулястої форми, темно-червоного забарвлення з бордовим відтінком, без різко виражених радіальних кілець.… -
Буряк столовий Ред Сан F1
Середньо-ранній гібрид столового буряка. Вирівняні, округлі коренеплоди, діаметром 8-10 см. Внутрішня стуктура інтенсивного червоного кольору, без світлих радіальних кілець. Невелика точка росту. Солодкий плід має… -
-
-
-
-
Ямпіль
Буряк цукровий – рослина, яка має високий вихід кореня з високим вмістом цукру. Формує невелика кількість тонких коренів. Високий вихід технологічного цукру. Низький вміст азоту,… -
Мелодія
Вирощування буряків цукрових вимагає помірного сонячного клімату в період вегетації. Їм не потрібен рясний полив у вигляді дощів, але й посуху він переносить погано. Ґрунт…