Default sorting
-
Кабачок Аспірант (Смачний, Фасовка: 3 г)
Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період 38-40 днів від сходів до технічної стиглості. Плоди циліндричної форми, світло-зеленого забарвлення, довжиною 18-20 см, масою 500-650 г. М'якоть… -
Диня Берегиня 1,5 г. ТМ Смачний
Сeредньостиглий сoрт динi. Вeгетаційний пeріод 74-92 днi. Плoди кулeвидні, жoвто-пoмаранчевого кoльору, вaгою 2,5-3 кг, oкремі дo 5 кг. Шкiрка сiтчаста, жoвтого кoльору, м'якoть сoковита, сoлодка… -
Горох Рада (Смачний, Фасовка: 10 г)
"Рада" - середньостиглий сорт гороху універсального використання, готовий до збору через 67 днів після появи сходів. Стебло потужне, заввишки 50-60см, стійке до вилягання і не… -
Горох Альфа (Смачний, Фасовка: 10 г)
Ранньостиглий лущильний сорт гороху з вегетаційним періодом від 45 до 60 днів. Відрізняється стійкістю до вилягання і популярних видів захворювань. Зрілий горошок характеризується м'ясистими і… -
Буряк столовий Опольський (Фасовка: 3 г) тм Смачний, Україна
Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, з загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою… -
Буряк столовий Борщовий
Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита,… -
Мізуна червона
Японський сорт салату Мізуна червона з оригінальним пікантним смаком листя Мізуна червона — японський різновид салату типу Гірчичний. Від появи сходів до формування повноцінної розетки… -
Кмин звичайний
Кмин являє собою дворічну рослину, стебло якої досягає 30-80 см у висоту. Має яскраво виражений характерний запах. Стебло рослини розгалужене, порожнисте, переважно голе, вкрите рідкісним… -
Шпинат Вудпекер F1 (25000шт.)
Шпинат Вудпекер f1 — ранній гібрид з високими смаковими якостями Гібрид шпинату Вудпекер f1 від голландської компанії Rijk Zwaan — це ранній гібрид для вирощування…