Переглянути кошик “Кабачок Алія F1 – 5 шт” додано до кошика.
Default sorting
-
Баклажан Албіно F1 (Фасовка: 15 шт)
Гібрид нідерландських виробників Альбіно F1 вийшов незвичайного забарвлення - з білосніжною шкіркою. Вважається ранньостиглий - від посіву до збору проходить близько 60 дн. Добре визріває… -
Буряк столовий Ларка
Середньоранній сорт столового буряку з якісними коренеплодами для використання в свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення гички дуже… -
-
Гарбуз Мускат де Прованс
Лідер по смаковим та товарним якостям! Дуже високоврожайний, середньостиглий сорт гарбуза, масою 3-4 кг. Форма плоду - округло-приплюснута, з сигментованою поверхнею. При дозріванні набуває яскраво-помаранчевого… -
Горох Дакота
Дуже ранньостиглий, високоврожайний сорт гороху з гарною стійкістю до стресу. Великий розмір горошин, легкість у збиранні, високоврожайність та якість - роблять цей сорт дуже привабливим… -
Диня Флоренція F1 (UG 161 F1)
Новий суперсолодкий гібрид дині типу ананас з незвичайною помаранчево-рожевою м'якоттю. Рослина дуже продуктивна, формує високий стабільний урожай протягом всього періоду плодоношення. Вегетаційний період 70 днів.… -
Диня Голді F1
Дуже ранній (55-60 днів) гібрид дині типу Ананас. Особливості гібриду - висока урожайність, медовий смак і стійкість до хвороб. Середня вага 3,5 кг, але не… -
Кабачок Алія F1
Ранній гібрид кабачка. Вегетаційний період 35 днів. Плоди циліндричні, не ребристі, світло зеленого кольору, з тоненькою шкіркою. Не втрачає споживчих якостей при переростанні. Гібрид дає… -
Кабачок Ангеліна F1
Ранній та надзвичайно продуктивний гібрид.Термін дозрівання 39-43 днів від сходів. Рослина компактна, з короткими міжвузлями. Плід світло-зеленого кольору, циліндричної правильної форми. Добре транспортується, завдяки відсутності… -
Кабачок Делрані F1
Новий кущовий гібрид кабачка типу Eskanderany для відкритого грунту та плівкових тунелів. Плоди світло-зеленого кольору, довжиною 16-18 см. Відрізняються відмінними смаковими якостями при вживанні у… -
-